Se ei ole ollenkaan varmaa, mutta sitä pidetään erittäin todennäköisenä, että Felipe Massa saa potkut tämän kauden jälkeen Ferrarin F1-tiimistä.

Fakta on se, että Massan ura on jyrkässä laskusuunnassa. Tällä kaudella brassikuski on kerännyt ainoastaan 23 MM-pistettä ja mies majailee 14. sijalla kuljettajien listalla!

Massa viestittää, että mikäli hän ei saa jatkopahvia Ferrarille tai johonkin muuhun kilpailukykyiseen tiimiin, F1-ura saattaa olla hyvinkin paketissa.

– Haluan jatkaa Formula ykkösissä, mutta minun täytyy päästä kilpailemaan eikä vaan osallistumaan, sanoo Massa Ferrarin kotisivuilla.

– Jos jostain syystä minulla ei ole mahdollisuuksia pysyä Ferrarilla, niin sitten yritän löytää tallin, jossa voin kisata. Mutta pienet tallit? En ole kiinnostunut.

Massan ura on tukossa, mikäli Ferrari ei näytä vihreää valoa. Red Bullin kuskipaikat ovat jo ensi kaudella täynnä. McLarenilla Jenson Button on varma tapaus ja Lewis Hamilton miettii jatkoaan, mutta todennäköisesti brittikuski ajaa myös ensi kaudella samassa tallissa.

Lotus jatkanee myös nykyisellä kaksikolla Kimi Räikkösellä ja Romain Grosjeanilla, samoin kuin Mercedes akselilla Nico Rosberg ja Michael Schumacher. Pienempiin talleihin Massa ei suostu menemään.