McLaren-tallipäällikkö Martin Whitmarsh sanoo, että Ferrarin filosofia, jossa yksi kuljettaja on selkeä ykkönen, on haitallista Felipe Massalle.

– Ongelmana on (tallin) filosofia. Ferrari ja Fernando (Alonso) muodostavat armottoman koneen yhdessä.

– Felipe on erittäin lahjakas kuljettaja. Oikeassa ympäristössä ja olosuhteissa hän voi voittaa kisoja ja taistella mestaruudesta. Hän voisi olla mestari tulevaisuudessa, mutta hänen on vaikea päästä eroon siitä henkisestä haitasta, joka hänellä on, Whitmarsh sanoi TotalRacelle.

Whitmarsh ei usko, että Massan uran huipun on välttämättä oltava takanapäin.

– Toivon, että hän ja hänen managerinsa löytävät paikan, jossa hän voi kukoistaa. En usko, että hän on menettänyt taitoaan tai määrätietoisuuttaan, mutta hänen on aloitettava alusta. Jos olisin hänen managerinsa, miettisin uutta alkua.