McLarenin urheilujohtaja, viime vuonna Williamsilla teknisen johtajan paikan menettänyt Sam Michael saa brittimediassa kovaa kritiikkiä. Lewis Hamiltonin varikkopysähdys turva-auton ollessa radalla Euroopan GP:ssä oli jälleen yksi epäonnistuminen tallilta.

– Sanoisin, että heikko varikkopysähdys maksoi Lewisille kisavoiton, sillä hän olisi ollut muuten Fernando Alonson edellä, eikä Pastor Maldonado olisi päässyt lähellekään lyödäkseen häntä ulos kisasta, sanoi F1-legenda ja BBC-kommentaattori Eddie Jordan The Telegraphin mukaan.

Sanomalehti siteeraa myös twitter-viestiä valokuvaaja Wes Howesilta:

– Voisiko joku kertoa minulla kuinka Sam Michaelilla on yhä työpaikka McLarenilla? Luulin, että hänet palkattiin parantamaan tallia, mukaan lukien varikkopysähdykset.

Telegraphin mukaan Michael itse kehui ennen Valencian kisaa parantunutta tilannetta sanoen, että McLarenilla renkaiden vaihto sujuu nyt keskimäärin sutjakkaammin kuin millään muulla tallilla.