Aika-ajojen 16:nneksi nopein kuljettaja Heikki Kovalainen kehui hienoa lauantaiurakkaansa ja asettaa nyt tavoitteeksi lyödä Daniel Ricciardon ja Jean-Eric Vergnen toistamiseen huomenna.

– Tämän päivän suoritus oli koko tallin upean työn ansiota. Aamulla me emme olleet varmoja pystyisimmekö siihen vai emme, mutta molemmat vedot Q1:ssä olivat erittäin hyviä. Kun lämpötila nousi ja rata kehittyi, autoni tuntui paremmalta ja paremmalta ja sain siitä enimmät irti viimeisellä kierroksella pehmeillä, Kovalainen selitti tallin tiedotteessa.

– Q2:ssa päätimme odottaa session loppuun ja kokeilla jos onnistuisimme parantamaan Q1-aikaa ja vaikkakaan se ei ollut mahdollista, me saavutimme tavoitteemme lyödä molemmat Toro Rossot ja se on tietenkin upea tunne.

– Huominen voi nyt olla hyvinkin mielenkiintoinen meille – näyttää siltä, että voimme ajaa heitä vastaan kilpaa ja se on merkittävä askel meidän tallillemme.