Kimi Räikkönen joutui jo toistamiseen peräkkäisissä kisoissa tyytymään jäännöspisteille. Vaikkakin Lotus-kuski uskoo, että hieman parempaan oli mahdollisuuksia, lopulta vauhti ei olisi kärkeen riittänyt. Ensisijaisesti on parannettava suoritusta lauantaisin.

– Auto oli hieman parempi kisassa kuin aika-ajoissa. Tunnuin jäävän jumiin ihmisten taakse muutaman kerran. DRS-alue ei ole kovin pitkä ja taistelu on yhä vaikea, jos edessä olevakin auto käyttää DRS:ää, Räikkönen sanoi kisan jälkeen.

– Meillä oli mahdollisuus pärjätä vähän paremmin tänään, mutta kaikki ei aivan mennyt nappiin. Me saimme jälleen pisteitä, mikä on aina hyvä juttu, erityisesti tällä kaudella.

– Aika-ajot eilen (lauantai) eivät olleet täydelliset, joten tietenkin se jätti meille enemmän työtä tehtäväksi. Jos aloittaa edempää, on helpompi sijoittua korkeammalle. Me pyrimme siihen ensi kisassa.