Eric Boullier pitää Romain Grosjeanin kehitystä kaudella loistavana. Kimi Räikkösen suoritus Kanadan kisassa oli jälleen hyvä, mutta tallipäällikkö haluaa nyt keskittyä kierroskohtaiseen nopeuteen.

– (Grosjean) tekee lujasti töitä, hän kuuntelee, hän urakoi insinööriensä kanssa. Mutta kyse ei ole ainoastaan työstä, sillä hän oppii datasta, neuvoista – kaikesta. Minusta lupaavaa on se, että hänellä on nopeutta ja hän osoitti Kanadassa, että hän pystyy myös kokonaiseen kisaan, Boullier sanoi Autosportille.

Räikkösen on puolestaan nyt osoitettava, että yksi kierros voidaan saada vielä paremmin kokoon.

– Meidän täytyy ehdottomasti auttaa Kimiä, sillä heillä on erilaiset ajotyylit. Meillä oli ongelma Kanadassa tasauspyörästön kanssa, mikä ei ole hyväksi, mutta meidän täytyy tehdä työtä auttaaksemme häntä suoriutumaan aika-ajoista paremmin. Kisassa ei ongelmia ole.