BBC-kolumnisti ja entinen F1-suunnittelija Gary Anderson sanoo, että Mark Webber olisi voinut auttaa tallikaveriaan Sebastian Vetteliä Monacon kisassa. Webber voitti osakilpailun kun taas Vettel jäi neljänneksi.

– Turva-auto kisan alussa auttoi paljon kärjessä olevia jätkiä superpehmeiden renkaiden pitämisessä kohtuullisessa kunnossa.

– Normaalisti takarenkaat kuumenevät melkoisesti lähtöviivalla ja jos sitä ei saa hallintaan, ne kuluvat. Yleensä se aiheuttaa ensimmäisen stintin lyhyen pituuden. Vettel (jolla oli kovemmat renkaat) varmaankin kärsi siitä hieman, Anderson kirjoittaa.

– Webber olisi itse asiassa voinut tehdä hieman enemmän auttaakseen Vetteliä hankkimaan paremman sijoituksen. Jos Webber olisi pidätellyt Nico Rosbergia ja Fernando Alonsoa hieman enemmän, Vettel olisi saattanut onnistua livahtamaan heidän väliin.

Miksi aussi ei siis tehnyt niin?

– Webber oli varmastikin varovainen sen suhteen, että Vettel ei onnistu ohittamaan Webberiä itseään varikkopysähdyksellä.