Monacon katurata ei kuulu Valtteri Bottaksen harjoitusohjelmaan, mutta paikan päällä suomalaiskuski on ja ehti kertoa tuntemuksiaan kauden alusta lehdistölle. Bottas sai vuolaita kehuja Williams-tallin suunnalta jo GP3-aikanaan, mutta tämän kauden perjantaiajot formula ykkösissä ovat silti ylittäneet odotukset, nastolalainen paljastaa.

– Minä olen varsin tyytyväinen. Pääasia on, että olen oppinut paljon ja opin joka viikonloppu lisää. Ne tavoitteet, jotka olen asettanut, olen saavuttanut ja lisäksi nopeuteni ollut hyvää.

– Kukaan ei odottanut, että muutamissa ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa minulla olisi sellaista nopeutta – se yllätti itsenikin, Bottas sanoo The Nationalin haastattelussa.

Vaikkakaan Bottas ei luvannut sanomalehdelle kisapaikkaa vielä tänä vuonna, valmis hän siihen kaikesta huolimatta olisi.

– Kyllä. Olisin varmasti, mutta tietenkin opin koko ajan lisää. Mitä enemmän harjoitussessioita ajan, sitä valmiimpi olen jos tilaisuus tulee.