Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier on tyytyväinen Kimi Räikkösen tyytymättömyyteen kakkossijastaan Bahrainissa. Boullier sanoo sen kertovan korkeammista tavoitteesta.

– (Tallin) jätkät eivät olleet nähneet kahta kuljettajaamme palkintokorokkeella sitten kauden 2006. Ennen kaikkea muistan Kimin ja Romainin (Grosjean) ilmeet. Pidin siitä, että he olivat huojentuneita, mutta eivät täysin tyytyväisiä, Boullier myhäili tallin kotisivulla.

– Me olimme juuri saavuttaneet upean tuloksen, mutta he halusivat saman tien enemmän. He tiesivät, että me olisimme voineet voittaa. Sen sijaan, että he olisivat nauttineet hetkestä, he miettivät, että mikä meni pieleen ja miksi he eivät seisoneet ylimmillä korokkeilla. Sellainen sanoo paljon tallin hengestä juuri nyt.

Osallistu MM-kisojen Jääkiekkotietäjä-kisaan ja voita NHL-matka New Yorkiin kahdelle.
Lue ohjeet tästä ja kuittaa samalla jopa 100 euron bonus!