Hyvässä vauhdissa perjantaina ollut McLaren on yhä haasteiden edessä viikonlopun edetessä. Lewis Hamilton valittaa auton toimivan epäjohdonmukaisesti, kun taas tallikaveri Jenson Buttonilla oli vaikeuksia renkaiden kanssa.

– Meillä on ollut vaikeuksia auton suorituskyvyn tasaisuuden kanssa. Balanssi on hyvin epäjohdonmukainen mutkasta toiseen, joten on hyvin vaikea osoittaa sormella missä meidän täytyy tehdä muutoksia tehdäksemme asetuksista paremmat, Hamilton sanoi Sky Sports Newsille.

Uusi korkeampi nokka McLarenissa ei ole tuonut erityistä hyötyä, jos ei ongelmiakaan.

– En oikeastaan huomannut eroa. Ajoin hitaan installaatiokierroksen vanhalla nokalla ja sen jälkeen uudella, joten en varsinaisesti vertaillut niitä, mutta ne tuntuivat samankaltaisilta.

Button sanoi, että kova rengasseos vaikuttaa haasteelliselta.

– Auto tuntuu toimivan melko hyvin pehmeämmällä seoksella, mutta kovilla en saanut sitä toimimaan. En saa lämpöä niihin. En tiedä mikä sen aiheuttaa, mutta se on yksi asia, joka meidän on selvitettävä sunnuntaiksi.