Caterhamin Heikki Kovalainen kertoo, että tulevassa Espanjan GP:ssä erot syntyvät pienistä yksityiskohdista. Jos aika-ajoissa onnistuu, kilpailijoiden pitäminen takana on tavallista helpompaa.

– Barcelonan radan suurin haaste on onnistua kaikessa täydellisesti. Jos tekee puolen kymmenyksen virheen, se voi maksaa sijoituksen, Kovalainen sanoo tallin tiedotteessa.

– Se on kisaviikonloppu, jossa täytyy keskittyä yksityiskohtiin, jotta mahdollisuudet pärjätä ovat mahdollisimman hyvät. Radalla on paljon nopeita mutkia, joista osassa täytyy todella onnistua säästäksesi aikaa. Pitää myös olla todella rohkea ensimmäisen mutkan jarrutusalueella, sillä siinä on mahdollisuus ohitukseen.

– Faneille kisa on usein melko hiljainen, koska ohitusmahdollisuuksia ei ole monia, mutta se tekee aika-ajosta sitäkin ratkaisevampaa ja tarkoittaa, että lauantain suunnitelman on onnistuttava täysin, Kovalainen lopettaa.