Kimi Räikkönen oli samaa mieltä tallikaverinsa Romain Grosjeanin kanssa siitä, että voitto on mahdollinen mikäli kaikki sujuu hyvin. Toisaalta jos kaikki ei osu kohdalleen, Barcelonan rata on armoton.

– En tiedä, miten tulee sujumaan. Vaikea sanoa ennen kuin viikonloppu alkaa. Tallit ovat lähekkäin ja jos kaikki sujuu sulavasti, me voimme olla kärjessä, mutta pienet vastoinkäymiset voivat tarkoittaa, että olet taaempana, Räikkönen sanoi Autosportin mukaan.

– Yritämme siis saada kaiken oikein, hän jatkoi.

Lotus-kuski sanoi yhä olevansa pettynyt Bahrainin toiseen tilaan.

– Kun pääsee niin lähelle, ei voi olla tyytyväinen kakkossijaan, kun taas jos häviää 20 sekuntia, niin sillä ei ole niin väliä. Meillä oli mahdollisuus, joten se oli pieni pettymys. Tallille se oli kuitenkin hyvä viikonloppu.