Kimi Räikkönen uskoo vauhdin säilyvän myös Barcelonassa. Toisissa harjoituksissa viidenneksi nopeimman kellotuksen ajanut suomalainen sanoi tavalliseen tapaan, että mistään ei vielä tiedetä mitään, mutta toisaalta syytä olettaa kilpailukyvyn heikentyneen ei ole.

-Me kokeilimme erilaista etusiipeä, mutta autossa ei pysty huomaamaan tekikö se mitään eroa. Tämän vuoksi insinöörit lukevat dataa, Räikkönen sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Tunsin oloni hyväksi ja luulisin, että työ, jota tehtiin Mugelossa ja Windshearin testiohjelmassa ovat tuottaneet tulosta. Meidän täytyy katsoa huomenna kuinka paljon vauhtia muilla talleilla on aika-ajoissa, jolloin sillä on väliä.

– Me olemme olleet nopeita kaikkialla tähän mennessä, eikä ole mitään erityistä syytä olettaa, että emme olisi nopeita täälläkin.

Sinustako viikonlopun MM-guru? Palkintopotissa on 500 euroa!
Lue lisää kilpailusta ja osallistumisohjeet täältä!