Sports Pro on julkistanut vuosittaisen listansa maailman 50 arvokkaimmasta urheilijasta. Listalle mahtuu peräti kolme F1-sarjan edustajaa.

Sijalla 23 majailee Meksikon nuorisotähti Sergio Perez.

– 150 000 ihmisen joukko, joka seurasi Perezin kotikaupungin kaduilla helmikuussa hänen näytösajoaan, kertoo minkälaista kiinnostusta ”Checo” saa siellä aikaan, Sports Pro kirjoittaa.

Lewis Hamilton on listan 12:s.

– Uraauurtava kilpa-ajaja, jolla on popstara tyttöystävänä ja miljoonia pankissa. […] Aikaiset merkit vihjaavat, että vuonna 2012 elämä on jälleen mukavaa yhdelle formula ykkösten todelliselle lööppimagneetille.

Korkeimmalla sijalla F1-kuljettajista ja ylipäänsä moottoriurheilijoista on yllätyksettä Sebastian Vettel, jonka lehti arvioi maailman 8:nneksi arvokkaimmaksi urheilijaksi.

– Sebastian Vettelistä on vaikea olla pitämättä ja hänelle on helppo olla kateellinen. […] Itsevarma, hauska ja sanavalmis. Hän on miellyttävä edustaja Red Bull -tallilleen ja koko lajille jos tarpeellista.

Lehti arvioi maailman arvokkaimmaksi urheilijaksi brassijalkapalloilija Neymarin. Toisena on golffari Rory McIlroy ja kolmantena jälleen futaaja Lionel Messi.