Asiantuntija uskoo Ferrari-huhuihin – "Räikköselläkin oli ehdollinen sopimus"

Tunnettu F1-toimittaja ja Caterham Cars -konsernin hallituksen jäsen Joe Saward pitävää Mark Webberin siirtymistä Ferrarille hyvinkin mahdollisena. Webber itse kiisti huhut sanoen, että hän on täysin keskittynyt tähän kauteen ja Red Bulliin, eikä ole allekirjoittanut mitään sopimuksia. Tämä ei Sawardia vakuuta.

– Sillä on hyvin vähän merkitystä. Se, että Webber ei ole allekirjoittanut mitään, ei tarkoita, että hän ei keskustelisi Ferrarin kanssa tai että hänellä ei olisi ehdollista sopimusta, Saward kirjoittaa.

– On totta, että myös muilla kuljettajilla on spekuloitu. Ja kyllä, hänen keskittymisensä on tietenkin Red Bull Racingissä lopun vuotta, mutta hän ja Red Bull eivät ehkä ikinä edes pääse juttelemaan tulevaisuudestaan yhdessä, mikäli sellaista ei ole.

– Viimeisimpinä vuosina Ferrarilla on ollut tapana tehdä sopimuksiaan hyvissä ajoin. Kimi Räikkösellä oli ehdollinen sopimus taskussaan 18 kuukautta ennen siirtymistään talliin ja Fernando Alonsolla oli samankaltainen vuonna 2009 tehty sopimus kaudelle 2011.

– Tyypillisesti sovitut optiot astuvat voimaan elokuun paikkeilla, Saward vihjailee.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!