Williamsin tallipäällikkö ja F1-legenda Sir Frank Williams uskoo, että talli on nyt valmis palaamaan huipulle.

– Talli on ollut vaikeuksissa pari-kolme viime vuotta. Ilmeistä oli kuitenkin tämän vuoden alussa, että nykyinen auto on hyvä – paljon parempi kuin edelliset ajokit, Williams sanoi ESPNF1:n mukaan.

– Monet ihmiset täällä työskentelevät erittäin kovaa ja he tarvitsivat valoa tunnelin päähän ja nyt heillä on kirkasta edessään.

Edellisessä kisassa Williams-autot sijoittuivat seitsemänneksi ja kahdeksanneksi. Parempaankin on ollut kauden alussa mahdollisuuksia ja jatkossa näin tulee olemaankin, Sir Frank sanoo.

– Luulisin, että tulemme pärjäämään paremmin kauden edetessä, ja meidän pitääkin. Meillä on siihen tarvittavat vehkeet. Me olemme aiemmin olleet paljon nykyistä parempia, mutta siitä on kulunut liian kauan aikaa.

– Perusvaatimus mille tahansa F1-tallille on rakentaa auto, joka on parempi kuin muiden sekä hankkia parhaat mahdolliset kuljettajat sen seuraksi – ja he yleensä seuraavat parhaita autoja ja talleja. Me näytämme nyt kääntäneen uuden lehden ja olemme rakentamassa ja suunnittelemassa itseämme takaisin huipulle, tallipomo uskoo.