Kimi Räikkösen tallikaveri Romain Grosjean uskoo, että hänen suorituksensa Kiinan GP:ssä ei ollut optimaalinen. Suureksi kysymykseksi nousi sunnuntain osakilpailussa Räikkösen romahdus 14:nneksi kun taas ranskalainen ajoi 6:nneksi.

Molemmilla kuljettajilla oli kisan lopussa samankaltainen strategia, mutta Grosjean kykeni säilyttämään renkaansa kohtuullisessa kunnossa pidempään. Nyt hän kertoo tuoreessa ranskalaishaastattelussa kuluttaneensa renkaita itse asiassa enemmän kuin ihanneolosuhteissa olisi ollut mahdollista.

– Jos olisin saanut ajaa hieman yksinäisempänä, olisin voinut pärjätä paremmin ja kuluttaa renkaitani vähemmän, Grosjean sanoo RMC Sportille.

Pisteet ja ylipäätään kisan loppun ajaminen olivat ranskalaiselle uusi kokemus tällä kaudella. Hän ei halua kuitenkaan tehdä asiasta suurta numeroa.

– Ei tämä varsinaisesti helpotus ole, työ vain maksoi itsensä takaisin tällä kertaa. On yhä paljon kehittymisen varaa.