Erityisesti uransa huipulla hurjasta kierrosnopeudestaan tunnettu Felipe Massa ei ole menettänyt kykyjään, uskoo maanmies Rubens Barrichello. Veteraanikuski sanoo, että Massan täytyy nyt rauhoittaa tilanne.

– Hän ei ole menettänyt vauhtiaan, hänen pitää vain selvittää tämä ongelma itsensä kanssa, Barrichello sanoi brasilialaiselle Globo Esportelle.

– Hänen täytyy sulkea silmänsä ja muistaa, että hän tekee tätä siksi, että hän pitää siitä. Aina kun minulla oli vaikeampaa, unohdin, että nautin siitä. Itseään voi kehittää kun ensin muistaa rauhoittua. Ongelma on vain yksi hetki F1-elikaaressa.

Barrichello itse lopetti 39 vuoden kunnioitettavassa iässä formula ykköset viime kaudella ja siirtyi Indyihin, jossa hänen uransa on alkanut erittäin lupaavasti. Kauden toisessa osakilpailussa Alabamassa brassi sijoittui jo kahdeksanneksi.