Kimi Räikkönen vaikuttaa tyytyväiseltä harjoituspäivän antiin. Kuten Heikki Kovalainen, Räikkönen pitää renkaiden hallintaa suurena kysymyksenä kisassa.

– Pehmeät renkaat tuntuivat tänään paremmilta, mutta meidän täytyy vielä selvitää, mitkä toimivat parhaiten stinttipituudella. On vielä liian varhaista vetää johtopäätöksiä ja meidän täytyy katsoa dataa. Tällä hetkellä ei näytä siltä, että ero olisi kuin yöllä ja päivällä, Räikkönen sanoi Autosportin mukaan.

– Rataolosuhteet olivat yllättävän hyvät heti alusta alkaen tänään, eikä ero toisissa harjoituksissa ollut kovin suuri. Toivottavasti tuuli ei puhalla hiekkaa radalle. Renkaiden kuluminen lienee olevan mielenkiintoista. On asioita, joita ajajana voi tehdä tämän minimoimiseksi, mutta enemmän vaikutusta on auton säädöillä. Toivottavasti löydämme hyvän ratkaisun.