Ylistyksen ja pettymyksen ero formula ykkösissä on pienestä kiinni, uskoo ESPNF1. Kimi Räikkösen eilinen 14:s sija ei ollut sen heikompi suoritus kuin olettaa saattoi.

– Jos kisa olisi ollut 10 kierrosta lyhyempi, me kaikki ylistäisimme (Räikkösen) ilmiömäistä paluuta… Valitettavasti tämä ei ollut asian laita, sivusto kirjoittaa.

– Lotus uhkapelasi ajattamalla häntä sarjalla käytettyjä keskikovia renkaita puolet kisasta (28 kierrosta), ja yllätyksettömästi se ei kannattanut. Vain Bruno Senna onnistui saman pituisessa stintissä (27 kierrosta), mutta hän ei yrittänyt pitää Sebastian Vetteliä takanaan ja hänen renkaansa olivat uudet.

Heikki Kovalainen, joka ajoi viimeiseksi kisan loppuun ajaneista kuljettajista, ei saa haukkujä Räikköstä enempää.

– Heti toisen stoppinsa jälkeen hän tunsi ongelma auton perässä ja ajoi Caterhaminsa varikolle varmistaaksen, että kaikki on yhä kiinni. Talli vaihtoi uudet renkaat hänen autoonsa ja lähetti matkaansa, mutta siinä vaiheessa hän oli jo menettänyt niin paljon aikaa, että kisan loppuun ajaminen samalla kierroksella johtajien kanssa oli mennyttä.