Lotus kertoo, että Kimi Räikkösen ohjausongelmat ovat nyt historiaa. Räikkönen saa kokonaan uuden ratin seuraavaan osakisaan.

– Meidän olisi pitänyt keksiä tämä jo aiemmin, mutta se ei ikinä tullut mieleemme, sillä emme olleet työskennelleet vasenkätisen kanssa aiemmin. Ajajat yleensä tuntevat pidon paremmin vahvemmalla kädellään, sillä se käsi tekee suurimman työn mutkissa. Tämä ei pelkästään selitä Räikkösen huolia auton ohjauksesta, vaan näyttää entistäkin vakuuttavampana hänen kykynsä käsitellä hallintalaitteita periaatteessa väärällä kädellään, selittää tallin kotisivulla tekninen johtaja James Allison.

– Normaalisti laitamme tärkeimmät napit oikealle. Nyt ne on sijoitettu vasemmalle ja uskomme, että tämä poistaa Kimin ongelmat, Allison jatkoi.

– Uuden ratin avulla pystymme painamaan entistäkin kovempaa Kiinassa ja uskon, että saamme vahvan tuloksen.

Kuten moni lukijoistamme jo huomasikin: Kyseinen tiedote on Lotus-tallin pila aprillipäivän kunniaksi :)