Heikki Kovalainen uskoo ensimmäisen Bahrainin harjoituspäivän sujuneen hyvin. Aivan hännänhuippuna ei ajoissakaan oltu, mutta ennen kaikkea autosta opittiin päivän aikana.

– Hyvä päivä meille sen suhteen, että kuinka paljon saimme kilometrejä ajettua ja kerättyä dataa. Tänä aamuna rata ei ollut niin pölyinen kuin pelkäsimme, joten pito oli kohtuullinen. Tämä tarkoitti sitä, että saatoimme tutkia kunnolla kulumista keskikovilla renkailla ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa, Kovalainen sanoi talli tiedotteessa.

– Oli heti selvää, että kuumuus ja tämän radan olemus on sellainen, että renkaiden kuluminen tulee olemaan ratkaisevaa sunnuntaina. Perän pito on erityisesti sellainen asia, johon pitää keskittyä ja kokeilimme muutamia erilaisia asetusvaihtoehtoja hallitaksemme sen. Tietenkin tilanne on sama kaikille.