Jenson Buttonille tarjottiin viime vuonna Felipe Massan paikkaa Ferrarilla, kertoo Estadao Esportes. Sanomalehden mukaan brittitähti vahvisti, että maranellolaistalli otti yhteyttä selvittääksen McLaren-kuskin tulevaisuuden suunnitelmia.

– Olin iloinen, että työtäni arvostettiin. Kuuntelin mitä joillakin talleilla oli tarjottavana minulle, Button kommentoi asiaa erikoishaastattelussa.

Sanomalehti epäilee, että Fernando Alonso ei kuitenkaan olisi ollut hyvillään uudesta todennäköisesti Massaa kilpailukykyisemmästä tallikaverista.

– Epävirallisessa puheessa Alonso on sanonut, että hänelle ei olisi ongelma jakaa tallia Buttonin kanssa. Sellainen kuitenkin vaikuttaa tyhjältä puheelta. Se toisi erimielisyyksiä kahden sarjan fiksuimman kuljettajan välille ja olisi kiinnostuksen kohde itsessään formula ykkösissä – erityisesti jos Alonso alkaisi hävitä, toimittaja Livio Orrichio kirjoittaa.