Martin Brundle uskoo, että Sebastian Vettelin ja Narain Karthikeyanin kontakti Malesiassa oli osittain molempien syytä.

– (Vettel) on vain vihainen mies, jolla ei ole kärkiautoa juuri nyt. Minusta hän näytti vähän kömpelöltä. Vettel ei jättänyt tarpeeksi tilaa, Brundle sanoo Top Gearin kotisivulla.

Karthikeyanilta Brundle puolestaan odottaa selkeämpää toimintaa.

– Joko pitää pysyä ajolinjalla ja päästää nopeammat auto ohi tultaessa mutkasta ulos tai sitten taipua kokonaan. Karthikeyan lähti vähän niin kuin pois edestä, mutta ei täysin, ja sellaisen toiminnan ansiosta häneen osutaan. Hänen täytyy olla päättäväisempi sen suhteen, että mitä hän tekee. Pystyn ymmärtämään miksi häneen ollaan turhautuneita. Mutta Vettel oli vähän kömpelö.

HRT:n heikko nopeus ei Brundlen mielestä ole lähtökohtaisesti ongelma, mutta tallin kehittymättömyys kylläkin.

– Jonkun täytyy olla kärjessä ja jonkun perällä. HRT on erityisen huono tällä hetkellä, mutta se mikä minua hämmentää on, että miten kolmantena vuotenaan se on huonompi kuin ensimmäisenään, britti ihmettelee.