Top Gear kirjoitti Malesian GP:n perjantain harjoitusten jälkeen, että Lotus vastoin aiempia käsityksiä ei ehkä olekaan kovin nopea auto. Itse asiassa ohjelman kotisivun vihjaili, että E20:n etujousitus saattaa olla putoamassa pois millä hetkellä hyvänsä.

Nyttemmin maailman suosituin autoiluohjelma ilmeisesti kiistää esittäneensä tämän kaltaisia väitteitä, sillä Kimi Räikkösen viidenneksi nopein aika-ajokellotus vakuutti heidät.

Webber aloittaa neljännestä ruudusta ja Vettel kuudennesta. Tai oikeammin aloittaisivat, ellei Lotus olisi ollut pakotettu vaihtamaan Kimi Räikkösen vaihdelaatikkoa. Tämä tarkoittaa viiden sijan tiputusta lähtöruudukossa ja näin viidenneksi paras kellotus aika-ajoissa muuttuu kymmenenneksi lähdössä, Top Gear kirjoittaa.

Kuten sanoimme eilen, Lotus E20 on nopea auto. Räikkönen puolestaaan antaa sen vaikutelman, että hän ottaa tämän kaiken hyvin vakavasti. Jokaisen, joka uskoi, että hän olisi täysin ulapalla tämän vuoden autojen kanssa – mukana kun on DRS, KERS ja niin edelleen – täytyy vain katsoa hänen aika-ajokierrostaan.

– Hän ei googlannut hyvää baaria Kuala Lumpurissa painellessaan niitä nappeja ja vääntäessään nuppeja, sivusto uskoo.