Top Gear kertoo, että perjantain Malesian harjoitusten perusteella he joutuvat vetämään puheitaan hieman takaisin. Viime viikolla huippusuosittu autoiluohjelma kirjoitti kotisivullaan, että Lotus E20 saattaa olla toiseksi nopein auto tällä hetkellä.

– Me epäilimme, että Lotus on toiseksi nopein auto radalla. No joo, aina ei voi voittaa. Viides ja seitsemäs ensimmäisissä harjoituksissa ja yhdeksäs ja 15. toisissa harjoituksissa – Lotus E20 ei näytä samalta autolta kuin Australiassa, Top Gear kirjoittaa.

– Sen jälkeen kun Romain Grosjean jutteli ensimmäisissä harjoituksissa, että auto tuntuu ”hassulta”, tallin on syytä olla kiitollinen, että he yhä kilpailevat. Edellisen kerran näin tapahtui kautta edeltävissä testeissä ja syy oli melkoisen kohtalokas, sillä auton etujousitus oli juuri tippumassa pois.