Red Bull -pomo Christian Horner sanoo, että Lewis Hamiltonin on syytä harkita muita vaihtoehtoja kuin itävaltalaistallia, mikäli haluaa siirtyä pois McLarenilta. Horner kertoo, että hänen ”on vaikea nähdä” kauden 2008 maailmanmestaria Red Bullilla.

– On vaikea nähdä Lewisiä tallissamme. Uskon, että hän on tyytyväinen nykyisessä ympäristössään ja me olemme ehdottomasti tyytyväisiä nykyisiin kahteen kuljettajaamme, Horner sanoi London Evening Standardin mukaan.

– Me olemme sitä paitsi tehneet päätöksen sijoittaa nuoriin kuljettajiimme ja meillä on kaksi upeaa nuorukaista, Jean-Eric Vergne ja Daniel Ricciardo, astumassa sisään formula ykkösiin, hän jatkoi viitaten Red Bullin junioritalliin, Toro Rossoon.

– On siis todennäköisempää, että katsomme sisäänpäin, eikä ulospäin. Pitää myös miettiä tasapainoa tallin sisällä, tallipäällikkö kertoi.

Viime vuonna Hamiltonia vietiin huhuissa Red Bullille kun britin kerrottiin kisaviikonlopun aikana tavanneen enemmän tai vähemmän salaisesti tallin johtoa.