Niki Lauda uskoo, että Ferrari on kriisissä. F1-mestari sanoo, että tallilla on Fernando Alonsossa poikkeuksellinen lahjakkuus kuljettajana, mutta ero kärkeen voi olla niin suuri, että sitä ei espanjalainen kykene mitenkään kirimään kiinni.

– He ovat jäljessä – siitä ei ole kysymystäkään, Lauda sanoi ORF-televisiokanavalla.

– Auto oli suhteellisen epävakaa; se otti välillä askelia eteenpäin, välillä taas lipsuen taaksepäin. Italialaiset eivät ole kovin innoissaan autostaan.

63-vuotias arvioi, että Ferrarilla on paljon kurottavaa kierrosnopeudessa.

– Luulen, että ero kolmeen kärkitallin voi olla kaksi tai kolme kymmenystä. Vuoden alussa sellainen on melko paljon. Ferrarilla on kärkimies Alonsossa, mutta jos auto on kaksi tai kolme kymmenystä jäljessä, hän ei voi tehdä mitään. Myöskään Felipe Massa ei ole niin vahva tallikaveri, että hän painaisi Alonsoa eteenpäin, Lauda jatkoi.