Caterham-pomo Tony Fernandesilta ei jäänyt huomaamatta Vitali Petrovin hyvä vauhti Malesiassa. Petrov otti 16:nnen sijan lyöden muun muassa tallikaverinsa Heikki Kovalaisen. Fernandes sanookin, että Viipurin raketti on loistohankinta.

Jarno Trullilla oli pitkä ja menestyksekäs ura ja olemme erittäin kiitollisia hänelle, että saimme työskennellä hänen kanssaan kaksi vuotta, Fernandes sanoo sarjan kotisivulla.

– Me kuitenkin halusimme tuoda sisään uutta talenttia ja Vitali on osoittautunut uskomattoman hyväksi hankinnaksi tallille. Hän on nopea, hän on lahjakas ja hän on asettunut taloksi saman tien.

– Muutama ihminen sanoi minulle, että hän on melko hiljainen, mutta päinvastainen on osoittautunut todeksi. Hän on nälkäinen, erittäin halukas osoittamaan kykynsä sekoittaa pakkaa kärjessä ja hänellä upea huumorintajukin, Fernandes listaa Petrovin myönteisiä ominaisuuksia.

– Ihme kyllä hänen kotikaupunkinsa on lähellä Suomen rajaa, joten alueen historian huomioon ottaen hän on luonut hyvän suhteen Heikin kanssa ja se on hyväksi tallille.