Heikki Kovalainen kertoi viime viikolla sopimuksesta Angry Birds -peliä kehittävän suomalaisen Rovio Entertainmentin kanssa. Kovalainen esitteli jo kotisivullaan komeaa uutta lintukypäräänsä ja kertoo nyt, että uusiakin malleja on luvassa.

– Ajatus syntyi itse asiassa ennen viime vuoden loppua ja olimme yhteydessä ihmisiin, jotka ovat mukana sopimuksessa, Kovalainen kertoi Autosportille.

– He keksivät kypärän ulkonäön ja ovat selvästi makee yritys. Minä olen saanut ainoastaan myönteistä palautetta siitä ja pidän kypärästä itse. Minulla varmaankin tulee olemaan joitakin erityisiä malleja vuoden aikana, erityisesti Monacossa, Kovalainen lupaa.

Pelaako Kovalainen peliä itse, Autosport halusi tietää.

– Kyllä itse asiassa. Olen päässyt läpi jokaisen tason, mutta en vielä kolmen tähden arvoisesti.