Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier sanoo sen, mitä Kimi Räikkönen sanoi jo aiemmin: jatkossa haetaan kärkipaikkoja.

– Viime lauantai (aika-ajo) oli helpotus: kakkosriviä ei saavuteta vahingossa, Boullier sanoo tallin kotisivun haastattelussa.

– Sepang on täysin erilainen rata kuin Melbournen Albert Park. Siitäkin huolimatta me uskomme, että E20 pitäisi olla kilpailukykyinen siellä. Yksi auton vahvuuksista on erittäin matala renkaiden kuluminen. Kun miettii hyvin kuumia olosuhteita Malesiassa, siitä voi olla ainoastaan hyötyä, Boullier jatkoi.

Lotuksen kykyä pysyä kehityksessä mukana läpi kauden on epäilty. Tallipäällikkö lyttää tämän pelon.

– Kehitys vaatii resursseja ja sijoituksia. Genii Capitalin avulla me tiedämme, että meillä on vahva ja luotettava voimavara takanamme. He tekevät kaiken mitä se vaatii auttaakseen meitä suunnittelemaan ja tuottamaan osat, jotka tarvitaan kilpailukykyisyyteen. Genii ei tullut mukaan formula ykkösiin sijoittuakseen toiseksi, ranskalainen uhoaa.