Kimi Räikkönen sanoo, että kauden alku on ollut kohtuullinen, mutta parempaakin olisi voinut odottaa. Erityisesti edellisessä osakilpailussa Malesiassa oli mahdollisuudet vaikka voittoon.

– Hyvät vibat! Kaksi kisaa takana, 18 edessä. Tähän mennessä kaikki on mennyt joten kuten hyvin minulle. Minulla on ollut hauskaa, se on varma, Räikkönen kirjoittaa kotisivullaan.

– Kilpa-ajosta ei koskaan tiedä; kaikki voi tapahtua kuten Malesian osakilpailu näytti. Kun sataa ja kisa keskeytetään hetkeksi, se avaa mahdollisuuden myös heikommille autoille. Jos onnistuu ajoituksissa täydellisesti, saat vapaan ladun, näet hyvin ja voit taistella kärkipaikasta. Olisin toivonut, että me olisimme olleet siinä…, Räikkönen valittaa.

Seuraava osakilpailu Kiinassa on vasta huhtikuun puolivälissä ja mikä tahansa talli, joka haluaa pärjätä, tarvitsee kolmen viikon aikana kehitystä – ei pelkästään säädöissä, vaan myös rautapuolella.

– Oli parempi vain varmistaa sijoitus ottamatta liikaa riskejä. Nyt meillä on 16 pistettä, mikä on parempi kuin ei mitään, mutta voisi olla enemmänkin.

– Saamme tietenkin uusia osia seuraavaan osakilpailuun Kiinaan, joten meidän pitäisi olla kilpailukykyisiä Shanghaissakin, Lotus-kuski lupaa.