Kimi Räikkösen F1-paluuseen on enää päiviä aikaa. Testit ovat takana ja tosi on kyseessä ensi viikonloppuna Melbournessa. Talladega Nights -elokuvasta tutun Ricky Bobbyn filosofian mukaisesti Räikkönen ehdottaa kahta mahdollista tulosta: ensimmäinen tai viimeinen.

– Me voimme olla ensimmäisiä tai viimeisiä – katsotaan mitä tapahtuu, Räikkönen sanoo Lotuksen kisaennakossa.

– Minä tulen tekemään parhaani ja katson mihin se riittää. Ensimmäisessä kisassa Australiassa me haluamme hyvän viikonlopun ilman suuria ongelmia tai virheitä.

Kisasta tulee tasainen, Lotus-kuski arvelee.

– Jos katsoo testien kierrosaikoja, kaikki ovat hyvin lähellä toisiaan. Me emme kuitenkaan tiedä minkälaiset polttoainemäärät talleilla oli ja se tekee valtavan eron. Harjoitusten jälkeen meillä on jo vähän arvioita kilpailukyvystä ja aika-ajojen jälkeen tiedämme tarkalleen.

– Olen erittäin tyytyväinen talliin. Me opettelemme yhä asioita tallin kanssa, mutta kaikki tuntuu sujuvan sulavasti ja ongelmia ei ole ollenkaan. Alku kaudelle on hyvä.