Viime kaudella pääosin törmäilyidensä vuoksi otsikoissa ollut Lewis Hamilton sanoo, että tilanne ei tule toistumaan tänä vuonna. Hän on nyt keskittyneempi lajiin eikä kilpailun ulkopuolisiin asioihin.

– Viime vuonna kävin ulkona aika paljon ja pidin hauskaa ajatellen, että se ei vaikuta minuun, mutta kyllä se vaikuttaa. Siitä tulee heijasteisia vaikutuksia, Hamilton sanoi The Observerille.

– Vie kaksi päivää palautua, menettää kaksi päivä harjoittelua ja mieli on jossain muualla kuin kilpa-ajossa.

– Tänä vuonna olen keskittynyt suhteeseeni tallin kanssa, mekaanikkojeni kanssa ja yhteen kokoamieni ihmisten kanssa ja huolehdin siitä, että pysyn hyvässä kunnossa ja terveenä. Sillä on väliä. Viime vuodella ei ole vaikutusta minuun. En välitä viime vuodesta. Joskus olin vähän epäonnekas, mutta se oli järkyttävä vuosi, joka ei kuitenkaan tuhonnut minua.