Karun Chandhok, joka vielä viime kaudella ajoi formula ykkösissä, uskoo, että McLarenilla on paras auto sarjassa. Vaikka Lewis Hamiltonin kisavauhti ei ole vielä ollutkaan aivan odotetunlaista, intialainen tuntuu vihjaavan, että mikäli britti nousee omalle tasolleen, ei ole montaa, jotka hänet voivat haastaa mestaruustaistossa.

– Kun Lewis on tasollaan, on hyvin vähän kuljettajia maailmassa, jotka voivat taistella häntä vastaan yhdellä kierroksella – Sebastian Vettel, Fernando Alonso ja Kimi Räikkönen varmaankin – joten Jenson Buttonin on täytynyt olla melkoisen tyytyväinen aloittaessaan eturivistä (Malesiassa), Chandhok kirjoittaa ESPNF1:n kolumnissaan.

– On mielenkiintoista, että Kimin kisavauhti perjantaina näytti ainoastaan Sebastiania heikommalta. Suomalaisen paluusta täytyy olla vaikuttunut – ei sähläystä, heti vauhdissa, hyvä taisteluissa rinta rinnan ja hän näyttää auttavan Lotuksen pois kauden 2011 ongelmista.

– Mutta toisaalta onko siinä mitään yllättävää? Onhan hän maailmanmestari, jolla on enemmän Jumalan suomaa lahjakkuutta pikkurillissään kuin useimmilla ajajilla koko planeetalla.

– Lotus-duo näytti hyvältä jälleen ja heidän autonsa oli kisavaudissa nopein McLarenin, Red Bullin ja (Sauberin) Sergio Perezin jälkeen.