Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali kiistää, että Felipe Massan potkut tallista olisivat edessä lähitulevaisuudessa. Domenicali muistuttaa, että vaikeuksia Massalle aiheuttaa kilpailukyvytön auto.

– Meidän täytyy pysyä nyt Felipen tukena. Tämä on vaikea hetki ja meidän täytyy löytää keino saada hänet itsevarmaksi autossa, italialainen sanoi Autosportin mukaan.

– Me näimme askeleen oikeaan suuntaan esimerkiksi aika-ajoissa, jossa oli parannusta verrattuna edelliseen viikkoon. Nyt meidän täytyy ymmärtää mitä tapahtui sunnuntaina kisavauhdin suhteen ja hänen suorituskykynsä suhteen, Domenicali jatkoi.

– Minusta ongelmana on se, että tämä on auto on varsin hankala, ei helppo. Se voi olla todella hyvä ja se voi olla todella vaikea.

– Minulle ensiarvoinen asia on huolehtia, että Felipellä suoja tallilta, joka pyrkii työskentelemään kovaa hänen kanssaan.

Brasilialainen ajoi Malesian osakilpailussa sijalle 15 ja huhuissa puhutaan Sauberin toiseksi ajaneen Sergio Perezin korvaavan Massa jo seuraavassa Kiinan osakilpailussa huhtikuussa.