Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier haluaa saada menetettyä testiaikaa nyt takaisin. Tallin ongelmat ovat takanapäin ja testit Barcelonassa voivat jatkua taas normaalisti.

– On hienoa testata jälleen. Ne neljä menetettyä päivää olivat meille takaisku, emmekä saa sitä rata-aikaa koskaan takaisin ennen kauden alkua. Mutta tietenkin teemme kaikkemme, että saamme käytettyä seuraavat neljää päivää mahdollisimman tehokkaasti, Boullier sanoi ESPNF1:lle.

– Tietenkin on turhauttavaa kun testipäiviä on vain 12 ja on ratkaisevan tärkeä tallille testata, mutta meidän huolemme vaativat tämän päätöksen tekoa, hän jatkoi viitaten edellisen testin jättämiseen kesken.

Boullier kuitenkin sanoo, että tässäkin tilanteessa autosta saadaan enimmät tehot puristettua irti Melbournessa kahden ja puolen viikon päästä.

– Ehdottomasti, tallipäällikkö lupaa.