Eric Boullier lupaa, että Barcelonan ensimmäisellä testiviikolla menetetyt kilometrit eivät tule erityisesti haittamaan alkavaa kautta. Kimi Räikkösen paluu puolestaan on jo onnistunut, eikä siitä ole kysymystä ranskalaisen mielestä.

– Hän on jo osoittanut mihin hän pystyy, Boullier sanoi Autosportille.

– Me emme ikinä saa takaisin menetettyjä neljää päivää ja olisivathan ne olleet tervetulleita. Sekä Kimi että Romain Grosjean olisivat tietysti hyötyneet kilometreistä, mutta niin vain joskus käy. Minusta teimme parhaan mahdollisen muina päivinä.

Pirellin renkaat ovat osoittautuneet isommaksi ongelmaksi Grosjeanille kuin Räikköselle, epäilee Boullier.

– Kimi on hyvä niiden kanssa, mutta Romain tarvitsee vielä hieman kokemusta. Romain kuitenkin osoitti hyvää kehitystä renkaiden hallinnassa Jerezistä Barcelonaan mentäessä, joten olen vakuuttunut, että hän onnistuu niiden kanssa kyllä.