Rallin kaikkien aikojen menestynein kuljettaja Sebastien Loeb kertoo uusimmassa Red Bulletin -numerossa, että Toro Rosso pyysi häntä ajamaan Abu Dhabi F1-kisassa 2009 Sebastien Bourdaisin tilalla.

– Sellaisia mahdollisuuksia ei saa joka päivä. Tein hyviä kierrosaikoja harjoitussession aikana Red Bullilla (2008 RB4:llä Silverstonessa ja Barcelonassa) ja heidän ideansa oli ajattaa minua useissa osakisoissa. Mutta se ei ollut mahdollista. Minulla ei ollut tarkoituksenmukaista kunnianhimoa siihen, Loeb kertoo.

Loeb sanoo, että vaikkakin F1-mahdollisuus oli todellinen, hän ei olisi välttämättä saanut tarpeellista superlisenssiä.

– Olisin ajanut Toro Rossolla ja se ei ollut sellainen auto, joka olisi voittanut, joten en ollut valmis tekemään sitä. Olisin joutunut autoon Abu Dhabissa 2009 ja ajanut kisan ilman mitään harjoittelua, Loeb jatkoi.

Loeb on voittanut kahdeksan maailmanmestaruutta rallissa ja täyttää ensi kuussa 38.