Barrichello ei ehkä vielä ulkona formula ykkösistä

Rubens Barrichello saattaa yhä jatkaa F1-sarjassa tavalla tai toisella. Brasilialainen menetti Williams-paikkansa Bruno Sennalle, jonka on kerrottu tuovan talliin miljoonia dollareita ja sama rahaongelma lienee myös ainoan jäljellä olevan kisakuskinpaikan edessä HRT:llä.

Telegraphin kirjeenvaihtaja Tom Cary uskoo kuitenkin, että jonkinlainen tekninen rooli voisi olla mahdollinen Barrichellolle, mikäli hän sellaiseen suostuisi.

– Oli hyviä syitä käyttää hänen kokemustaan Williamsilla aikana, jolloin talli käy läpi valtavia muutoksia. Ehkä niin voi olla vieläkin jos he kykenevät suostuttelemaan Barrichellon jonkinlaiseen kehitysrooliin.

Brasilian kenties tunnetuin F1-toimittaja O Estado de S.Paulon Livio Orrichio on samaa mieltä.

– Tallit eivät voi enää testata yksityisesti, joten joku, jolla on kokemusta 325:n osakilpailun edestä saattaisi olla monella tapaa hyödyllinen auton kehityksessä.

– Hän olisi myös fyysisesti valmis korvaamaan kuljettajan, joka ei kykene pitämään kiinni odotuksista, sponsorirahoituksellisista sitoumuksista tai joka tarvitsee aikaa palautuakseen onnettomuudesta, Orrichio kirjoittaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.