Rubens Barrichello saattaa yhä jatkaa F1-sarjassa tavalla tai toisella. Brasilialainen menetti Williams-paikkansa Bruno Sennalle, jonka on kerrottu tuovan talliin miljoonia dollareita ja sama rahaongelma lienee myös ainoan jäljellä olevan kisakuskinpaikan edessä HRT:llä.

Telegraphin kirjeenvaihtaja Tom Cary uskoo kuitenkin, että jonkinlainen tekninen rooli voisi olla mahdollinen Barrichellolle, mikäli hän sellaiseen suostuisi.

– Oli hyviä syitä käyttää hänen kokemustaan Williamsilla aikana, jolloin talli käy läpi valtavia muutoksia. Ehkä niin voi olla vieläkin jos he kykenevät suostuttelemaan Barrichellon jonkinlaiseen kehitysrooliin.

Brasilian kenties tunnetuin F1-toimittaja O Estado de S.Paulon Livio Orrichio on samaa mieltä.

– Tallit eivät voi enää testata yksityisesti, joten joku, jolla on kokemusta 325:n osakilpailun edestä saattaisi olla monella tapaa hyödyllinen auton kehityksessä.

– Hän olisi myös fyysisesti valmis korvaamaan kuljettajan, joka ei kykene pitämään kiinni odotuksista, sponsorirahoituksellisista sitoumuksista tai joka tarvitsee aikaa palautuakseen onnettomuudesta, Orrichio kirjoittaa.