Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff jakoi vahvan vihjauksen heidän ensi kauden kuljettajakokoonpanostaan.

Mercedes on joutunut etsimään uutta kuskia, sillä pitkään tallissa ajanut Lewis Hamilton loikkaa ensi kaudeksi Ferrarille. Itävaltalaispomon kommenteista voi vahvasti päätellä, että he yrittävät tosissaan saada heidän superlupaus Andrea Kimi Antonellin kisakuskikseen jo ensi kaudeksi.

– Me haluamme keskittyä Kimiin, joka on meidän tulevaisuuden nuoria kuskejamme, kommentoi Wolff Saksan Sky Sportsille.

Wolff kertoi myös melko suoraan, että he ovat jo kertoneet Ferrarilta lähtöpassit saavalle Carlos Sainzille, ettei saksalaisvalmistajan leirissä ole hänelle tonttia tarjolla.

– Haluamme sitoutua nuoriin kuskeihin ja sen me kerroimme myös Carlokselle, paljasti Wolff.

Antonelli on Mercedes-akatemian kasvatti, joka ajaa tällä hetkellä F2-sarjassa Prema-tallissa. Italialaista pidetään yleisesti suurena lupauksena ja häntä on kehuttu jopa vastaavanlaiseksi helmeksi kuin kolminkertaista F1-mestaria Max Verstappenia.

LUE LISÄÄ