Sauber-kuljettaja Valtteri Bottas ei peitellyt turhautumistaan sunnuntaisen Australian GP:n jälkeen.

Optimistisena ruudusta 13 pistetaistoon hyökännyt suomalainen sai hyvän lähdön ja nousi heti pykälän startissa. Max Verstappenin keskeytys nosti suomalaisen jo tosissaan pistetaistoon ja vauhti tuntui riittävän hyvin muun letkan perässä.

Sauber teki taktisen vedon ja yritti aikaisella varikkokäynnillä ajattaa suomalaiskonkarin edellä ajavien edelle. Kaikki meni kuitenkin jälleen kerran pieleen varikolla ja alkukauden vitsaus alkaakin jo riittämään Bottakselle.

– Vauhti oli hyvää, että kyllä tänään olis pitänyt pisteitä tulla, mutta meni taas varikkopysähdykseen koko homma. Ei oo saatu näköjään vieläkään fiksattua pysähdyksiä, niin se on nyt se tärkein asia mitä pitää parantaa, kritisoi Bottas Viaplayn haastattelussa.

– Muuten sillä ei oo mitään väliä miten auto kulkee tai miten ajaa, että se pitää saada kuntoon. Jotain uusia osia on kohta tulossa, mutta ainakin tiedetään pääasia mihin keskittyä.

Bottaksen kisavauhti oli hyvää ja etenkin kärkipään kuljettajien keskeytyksien myötä pisteitä olisi voinut olla tarjolla useampiakin.

– Tänään, jos kaikki ois normaalisti mennyt ja katsoi kuinka paljon romua tuli muilla, niin ihan hyviä pisteitä olis pitänyt saada, mutta turha jossitella. Jos ei saada pysähdyksiä kuntoon, niin se on sitte ihan sama miten tuolla ajelee, tuhahti Bottas.

Bottas sijoittui lopulta kilpailussa sijalle 14. Sauberilla ei ole kolmen ajetun kisan jälkeen kasassa vielä ainuttakaan MM-pistettä. Kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Japanin Suzukassa.

LUE LISÄÄ