Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kertoo olevansa varma siitä, että Max Verstappen pysyy jatkossakin energiajuomatallin miehenä.

Horner ja täten myös Red Bull -talli on pyörinyt otsikoissa kaikkeen muuhun paitsi suorituksiin radalla liittyen, vaikka tiimi nappasi viime viikonloppuna kaksoisvoiton Bahrainissa.

LUE MYÖS: Skandaali Christian Hornerin ympärillä suurenee – vuodetut viestit kiertävät sosiaalisessa mediassa

Viime viikon saldona ovat esimerkiksi vuodetut kohututkinnan yksityisviestit, sanaharkka Jos Verstappenin kanssa sekä siitä seuranneet huhut Max Verstappenin loikasta Mercedekselle. Red Bull -tallin perustamisesta saakka tallipäällikkönä toiminut Horner yrittää keskittyä pelkästään kuluvan viikonlopun Saudi-Arabian osakilpailuun ja koitti samalla toppuutella huhuja Total Motorsportille.

– Olen varma, että hän jatkaa, sillä hänellä on mahtava tiimi ympärillään. Hän uskoo talliin ja olemme saavuttaneet mahtavia asioita yhdessä. Hän on sitoutunut vuoden 2028 loppuun asti pitävään sopimukseensa, vakuuttelee Horner.

LUE MYÖS: Jättipaljastus Max Verstappenin sopimuksesta – huhut Mercedes-linkistä kiihtyvät: ”En aio seistä tiellä,jos hän päättää lähteä”

– Olen tottakai tietoinen kommenteista, joita on lauottu. Kävimme myöhemmin keskustelun kilpailun (Bahrainin) jälkeen ja kaikki keskittyvät tulevaisuuteen, sanoi Horner.

Red Bull -päällikön viime viikot ovat olleet melkoista tulipalojen sammuttelua ja vielä menee tovi, että media rahoittuu huhumyllyjen keskellä. Horner yritti kuitenkin painottaa tiimin sisällä asian olevan käyty läpi ja talli keskittyy puolustamaan molempia mestaruuksiaan täydellä höngällä.

LUE MYÖS: Red Bullin kulisseissa raju sisäinen valtataistelu – Christian Hornerin potku-uutinen oli jo valmiina

Saudi-Arabian GP-viikonloppu alkoi Red Bullilta siitä mihin Bahrainissa jäätiin, kun Verstappen kellotti avausharjoitusten nopeimman ajan.

LUE LISÄÄ