Savupilvi Red Bull -tallipäällikkö Christian Hornerin ahdistelukohusta ei ota hälvetäkseen.

Horner ehti jo keskiviikkona saada syyttömän statuksen viikkoja kestäneen tutkinnan päätteeksi. Torstaina sosiaalisessa mediassa lähti kuitenkin kiertämään iso liuta kuvakaappauksia Hornerin sekä väitetyn tallin naistyöntekijän viestittelyistä.

Kuvakaappauksista ilmenee WhatsApp-keskustelu, joista osa on vahvasti seksuaalissävytteisiä, mutta sisällön aitoudesta ei ole takeita. Soppa on kuitenkin kasvanut jo niin isoksi, että isot pamput ovat ottaneet asian lavetille. Motorsport uutisoi FIA:n presidentti Mohammed Ben Sylayemin sekä F1-sarjan toimitusjohtaja Stefano Domenicalin keskustelevan kuinka asiassa edetään.

Red Bull ei ole vielä kommentoinut asiaa sen enempää, paitsi urheilujohtaja Helmut Marko, joka oli tyrmistynyt tapahtuneesta.

– Olen ymmälläni ja yllättynyt siitä, että dokumentit on vuodettu. En ole itse niitä koskaan nähnyt, sanoi Marko motorsport-totalin mukaan.

F1-sarjassa on parhaillaan ohjelmassa Bahrainin GP:n kolmannet harjoitukset, ennen klo 18:00 käynnistyviä aika-ajoja.

LUE LISÄÄ