Brasilian kisaviikonlopun ensimmäinen ja ainoa harjoitussessio päättyi mielenkiintoisissa asetelmissa.

Session nopeimman ajan kellotti Ferrarin Carlos Sainz. Espanjalainen sai rinnalleen tallikaverinsa Charles Leclercin. Ferrari-kaksikon perään asettui Mercedeksellä hyvässä vauhdissa ollut George Russell.

Erikoisin tilanne nähtiin F1-tulokas Logan Sargeantin Williams-kilpurissa. Amerikkalaiskuski joutui useaan otteeseen ihmettelemään tallilleen autonsa kadonnutta pitoa mutkissa. Uusintakuvat osoittivat, että amerikkalainen keuli kahden takarenkaan varassa autollaan.

Viaplayn asiantuntija Ossi Oikarinen epäili kyseessä olevan vika auton taka-akselissa. Lopulta myös talli otti Sargeantin ihmettelyn tosissaan, kutsuen nuorukaisen varikolle.

Mestaritalli Red Bullin päivä alkoi sateisesti. Maailmanmestari Max Verstappen kärsi pidon puutteesta läpi aamun, eikä tuntunut löytävän vauhtia. Lopulta hollantilainen oli vasta sijalla 16. Hänen peräänsä asettui Valtteri Bottas. Suomalaiskuljettaja keskittyi kisavauhdin löytämiseen.

Brasilian aika-ajot ajetaan sprinttiviikonloppuna poikkeuksellisti jo tänään perjantaina.

Red Flag F1

@redflagf1_
👀 Logan Sargeant.

#F1 #BrazilGP