McLaren-tähti Lando Norrisin Las Vegasin kilpailu päättyi vain muutaman kierroksen jälkeen.

Britti menetti autonsa hallinnan kierroksella neljä, ajautuen rajusti kaiteeseen tuhoten autonsa. Norris nousi autosta omin avuin, mutta osuma oli raju.

McLaren kertoi kesken Las Vegasin kilpailun aikana, että Norris on kiidätetty jatkotutkimuksiin pois radan lääkintäpisteeltä. Norris vietiin University Medical Centerin sairaalaan varmistamaan miehen kunnon.

McLaren ilmoitti kilpailun jälkeen Norrisin palanneen sairaalasta takaisin radalle kunnossa. Brittikuski sekä talli selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

F1-sarjan paluu Las Vegasiin päättyi maailmanmestari Max Verstappenin voittoon. McLaren sai kilpailusta pisteitä tulokas Oscar Piastrin ylittäessä ruutulipun sijalla 10. Aussi sai nimiinsä myös nopeimman kierroksen.