F1-sarja palasi Las Vegasiin suurien fanfaarien saattelemana. Yksi historian suurimmista moottoriuhreilutapahtumista ei kuitenkaan sujunut täysin toivotulla tavalla.

Torstaina satoja dollareita lipuista maksaneet katsojat saivat vain kahdeksan minuuttia ratatapahtumia, ennen radalla koettuja vaurioita, joiden korjaamisessa meni tunteja. Lopulta jokainen katsoja potkittiin pihalle 30 minuuttia ennen toisten harjoitusten alkua. Syyksi kilpailujärjestäjät ilmoittivat logistiset syyt.

Ainoa korvaus katsojille oli 200 dollarin lahjakortti F1-sarjan oheistuotekauppaan. Summa ei kata edes yhden päivän lippua.

Tämä ei riittänyt katsojille, vaan Las Vegasin osakilpailua vastaan on nostettu ryhmäkanne lakifirma Dimopoulosin toimesta. Kanteeseen on nimetty viisi turhautunutta kannattajaa, jotka toimivat kanteen asianomaisina.

Kannattajat etsivät yli 15 000 dollarin korvauksia tapahtuneesta. Kanteessa vedotaan F1-sarjan omistamaa Liberty Mediaa korvaamaan kaikki torstaille ostetu yhden päivän liput takaisin viisikolle. Tämän lisäksi he haluavat korvaukset matkoista sekä majoituksesta.

– Tällaista sattuu erilaisissa tapahtumissa ympäri maailmaa. Toivomme kannattajien ymmärtävän, F1-sarja kommentoi tiedotteessaan torstain tapahtumia.