F1-sarjan kärkitalli Red Bull on antanut tallin kakkoskuljettaja Sergio Perezille tiukan vaatimuksen F1-paikan säilyttämiseksi. Asiasta raportoi suuri brasilialaismedia Ge.globo

Meksikolaisen kausi on ollut resursseihin nähden heikko. Tallikaveri Max Verstappen varmisti mestaruutensa Qatarissa noin 200 pisteen johdon turvin. Samalla Perezin toinen sijoitus MM-taulukossa on kaukana varmistetusta.

Tässä piileekin Perezin tulevaisuus energiajuomatallissa. Miehellä on sopimus ensi kaudeksi kärkitallissa, mutta talli on ilmaissut halunsa purkaa sen, jos tulokset eivät miellytä. Talli onkin asettanut Perezille lopullisen vaatimuksen.

Jos kokenut meksikolainen ei onnistu turvaamaan toista sijaa MM-taulukossa, menettää hän ajopaikkansa ensi kaudeksi. Jos hän turvaa tallille kaksoisvoiton kuskien MM-taulukossa, nähdään Perez myös ensi kaudella Red Bullilla.

Raportin mukaan AlphaTaurille ensi kaudeksi kiinnitetty Daniel Ricciardo ottaa Perezin paikan, jos tavoitteeseen ei päästä. Aussi tekee paluun F1-radoille tulevana viikonloppuna toivuttuaan käsileikkauksesta.