Max Verstappen nappasi jo kauden 14. voittonsa tällä kaudella sunnuntaina Austinissa.

Voitto ei kuitenkaan tullut helpolla. Ruudusta kuusi kilpailuun startannut maailmanmestari joutui kamppailemaan tiukan strategiataistelun McLarenin Lando Norrisin sekä Mercedeksen Lewis Hamiltonin kanssa. Lopulta Red Bullin ratkaisut sekä Verstappenin tyylipuhdas ajosuoritus toi voiton noin kahden sekunnin turvin.

Hamilton onnistui kampeamaan itsensä toiseksi, kilpailua puolet ajasta johtanut Norris jäi suuren rengaskuluman ansiosta kolmanneksi.

Ferrari-kuski Carlos Sainz ohitti ruutulipun neljäntenä. Sergio Perez oli viides ja paalulta startannut Charles Leclerc kuudes. Miehen yhden pysähdyksen strategia ei kantanut hedelmää.

George Russell oli seitsemäs, Pierre Gasly kahdeksas, varikolta startannut Lance Stroll komeasti yhdeksäs ja Yuki Tsunoda kymmenes. Fernando Alonso oli ajamassa niin ikään varikolta pisteille, mutta espanjalaisen takajousitus petti vain muutama kierros ennen maalia.

Valtteri Bottakselle ei pisteitä herunut Austinissa. Vauhti ei riittänyt missään vaiheessa viikonloppua, joten lopputulos oli vaatimaton 14:s sija. Tallikaveri Zhou Guanyu kuitenkin kellistyi noin kahdeksan sekunnin kaulalla.