Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen ajoi selkeään voittoon USA:n sprintissä.

Lähdöstä saakka tapahtumaa johtanut hollantilainen oli jälleen omassa luokassaan. Verstappen hallitsi kilpailua terävästi, pitäen toiseksi ajaneen Lewis Hamiltonin kaukana. Hamilton ajoi niin ikään mainion sprintin, pitäen Charles Leclercin seitsemän sekunnin päässä.

Kärkikolmikon perään sijoittui Lando Norris. Britti oli McLaren-kaksikosta selkeästi vahvempi. Tallikaveri Oscar Piastri otti osumaa Ferrarin Carlos Sainzin kanssa lähdössä, eikä koskaan toipunut huippuvauhtiin. Lopulta PIastri jäi pisteiden ulkopuolelle sijalle 10.

Toinen Red Bull, Sergio Perez löytyy sijalta viisi. Sainz oli kuudes ja Pierre Gasly seitsemäs.

Mercedeksen George Russell oli pahasti mankelissa koko lauantain. Russell keräsi tililleen kaksi rangaistusta, ensimmäisen aika-ajoissa ja toisen itse sprintissä. Ensimmäiseksi Russell esteli Ferrarin Leclerciä. Tästä tuomaristo muisti brittiä lähtöruuturangaistuksella. Kilpailussa Russell ohitti Piastrin radan ulkopuolella, mikä nähtiin viiden sekunnin arvoisena rikkeenä. Lopulta Russell nappasi yhden pisteen sijoittuessa kahdeksanneksi.

Valtteri Bottaksen lauantai oli katastrofi. Suomalainen jäi ensimmäiseen osioon sprinttiaika-ajoissa, eikä itse päätapahtumassa vauhtia löytynyt lainkaan. Bottas oli lopulta 16:ta, tallikaveri Zhou Guanyu putosi miehen taakse ruutulipulla aikasakon takia.